Met het programma van dit speciale Reikifestival weekend combineren we de eigenschappen van verschillende belangrijke energie factoren.

Meteen naar Aanmelden info:

1. Mystieke orde. Iedereen die ooit een Reikifestival heeft meegemaakt weet dat de energie er enorm groeit en dat je daar veel profijt van kunt hebben. Het geeft grote helderheid en heling. Je hart opent zich als vanzelf en je voelt je goed. Phyllis Furumoto heeft ooit eens gezegd dat dit de energie is van de ‘Mystieke Orde’ en dat deze gestaag groeit zolang de groep bij elkaar is. Zoals Phyllis ook zei, ‘Deze energie verwaait buiten in de wind, maar binnen blijft ze ‘staan’ en volledig werkzaam. Interessant nietwaar?
2. Labyrint lopen. Een Labyrint geeft je tijdens het lopen inzichten over je leven en de plaats die je in de wereld inneemt. In de zaal bouwt de energie van de Mystieke Orde zich op. Om daar optimaal gebruik van te maken, plaatsen we in de zaal, naar het klassieke Chartres model, een groot Labyrint van 8x8 meter. Dat Labyrint gaan we tijdens het weekend lopen. In de energie van de Mystieke orde van Reiki, kun je antwoorden krijgen op vragen en zo richting geven aan je leven. Hoe je in de wereld jezelf en anderen kunt helpen. Je mag de inzichten in de groep delen, maar je kunt ze natuurlijk ook bij jezelf houden. Beide zijn prima.
3. Gebied van de Tweede Graad. Een boeiende vraag is, of er een gebied van de Tweede Graad bestaat, waar we toegang toe kunnen hebben? In dit weekend gaan we daar naar kijken. We onderzoeken de grenzen en mogelijkheden van de Tweede Graad. We gebruiken de symbolen die we hebben gekregen. We onderzoeken ons eigen gebied van de Tweede Graad. We onderzoeken het Spirituele in Tweede Graad. Ook hier zal de energie van de Mystieke Orde ons ondersteunen in ons bewustzijn over de Tweede Graad.
4. Blessing. Een Blessing is een heel krachtige, geconcentreerde, kortdurende persoonlijke Reiki behandeling. Wil je zo’n Blessing ontvangen van Rolf of Li-Li, dan kan dat in dit weekend. Je kunt dat ieder moment beslissen. Rolf Holm werd in 1986 ingewijd in de Tweede Graad door Wanja Twan, een van de 21 Reikimasters van Hawayo Takata. Rolf en Li-Li hebben van Wanja Twan de Blessing geleerd.